Sametine suvikõrvitsa-kapsapüreesupp
Suvikõrvits on köögivili, millest võib valmistada peaaegu kõike. Magustoitudest leivamääreteni välja. Seekord valmistasime suvikõrvitsast meeldivalt sametiselt mekkiva supi, millele annavad lisaväärtust lillkapsas ja brokkoli. Imelise värviga erkroheline supp näeb juba taldrikus väga ahvatlev välja.
Vaja läheb:
Tuline paprika-tomati püreesupp
See tuliselt soojendav supp sobib suurepäraselt kargetesse sügis- ja talveõhtutesse ja on üks meie lemmiksuppide hulgast! Tšilli on tugev antioksüdant, seega toetab hästi meie nõrgenevat immuunsüsteemi. Kellele väga vürtsikas ei sobi, võib kasutada supi valmistamiseks ühte tšillikauna ja tulise maitseaineseguga…
Oasalat, mis muutub hetkega hitiks!
Kaunviljad ei kuulu tänapäeval enam eestlaste igapäevatoidu juurde. Umbes kakssada aastat tagasi olid need aga üks peamisi toidugruppe meie menüüs. Kartul võttis võimust ning kahjuks jäidki väga tervistavate omadustega kaunviljad tahaplaanile. Toome nad nüüd toidulauale tagasi. See toitev, maitsev ja…
Röstitud peet apelsinimaitselises balsamiäädika glasuuris
Peet ei kuulu just paljude inimeste lemmiktoitude hulka. Ettevaatust, selle uskumatult maitsva kombinatsiooni söömise järel võib supertoit punapeet saada lemmikuks! Tõeline maitsenauding. Serveerida võib peediviilusid prae lisandina või näiteks salatina koos rukola ja kitsejuustuga. Soovitame katsetada!
Kukeseene hautis tomatiga
Kukeseeni on sel suvel metsas palju. Mida saaks nendest veel peale klassikalise jahukastme või piruka teha? Mõtlesime valmistada tervisliku hautise kukeseentest ja tomatist. Roog tuli välja üle ootuste maitsev. Hautist sobib suurepäraselt pakkuda koos täisterariisi, värske kartuli, kartuli-lillkapsapüree või…